Welcome to HindiGuru!

HindiGuru is the first institute in India to provide Indian language classes in Hindi, Marathi, Urdu, Sanskrit, Gujarati, Bengali, Tamil, Oriya, Bhojpuri etc. specifically aimed at Foreigners and Non-Resident Indians (NRIs). From a beginner to an advanced level, we provide you with the opportunity to learn the third most widely spoken language in the world. Our highly qualified and experienced teachers will make it easy for you to understand, speak, read and write Hindi and other languages. We are located at 5 min. walking distance from Malviya Nagar Metro Station on yellow line, 5 Min. walking distance form Malviya Nagar Bus Stand and 2 min. walking distance from Auto Rickshaw Point.More..

UPCOMING BATCHES

Start DateCourse CodeLevelDurationDaysClsss Time and Duration
12.12.2016 OngoingHG-STCBeginner (Fast Track)20 HoursMonday to Friday10am to 12noon(2 hrs.)
23.01.2017 Ongoing HG-STC30Beginner (Slow Track)30 HoursMonday, Wednesday and Friday11am to 1pm (2 hrs.)
06.02.2017 OngoingHG-STD50Beginner (Slow Track)50 HoursMonday and Wednesday6pm to 8pm (2 hrs.)
13.02.2017 Ongoing HG-STF60Beginner (Fast Track) 60 HoursMon, Tue, Thurs, Friday10am to 1pm (3 hrs.)
08.03.2017HG-STB30Beginner (Slow Track)30 Hours Wednesday and Friday12noon to 2pm (2 hrs.)
13.03.2017HG-STD50Beginner (Slow Track)50 Hours Monday and Friday 6pm to 8pm (2 hrs.)
15.03.2017HG-STF60Beginner (Fast Track)60 Hours Monday to Friday10am to 1pm (3 hrs.)
20.03.2017HG-STB30Intermediate (Slow Track)30 HoursWednesday and Friday 3pm to 5pm (2 hrs.)
27.03.2017HG-STF60Beginner (Fast Track)60 HoursMonday to Friday10am to 1pm (3 hrs.)
03.04.2017HG-STD50Beginner (Slow Track)50 HoursMonday and Friday6pm to 8pm (2 hrs.)
11.04.2017HG-STB30Beginner (Slow Track)30 HoursTuesday and Thursday12noon to 2pm (2 hrs.)
17.04.2017HG-STB30Intermediate (Slow Track)30 HoursMonday and Wednesday 2pm to 4pm (2 hrs.)
25.04.2017HG-STD50Beginner (Slow Track)50 HoursTuesday and Thursday6pm to 8pm (2 hrs.)
28.04.2017HG-STF60Beginner (Fast Track)60 HoursMonday to Friday10am to 1pm (3 hrs.)
Start DateCourse CodeLevelDurationDaysClsss Duration
28.02.2017HG-STF60Beginner (Slow Track)60 HoursTuesday, Thursday and Friday11am to 1pm (2 hrs.)
01.03.2017HG-STD50Beginner (Slow Track)50 HoursWedneday and Friday 6pm to 8pm (2 hrs.)
16.03.2017HG-STD50Beginner (Slow Track)50 HoursTuesday and Thursday 2pm to 4pm


  • PHOTO GALLERY

    One on One class

    Students Visiting Red Fort

    Group class

    Private class

  • For more Click Here

  • HINDIGURU IN NEWS

    Look at what Media said About Us...

    TESTIMONIALS
  • For more Click Here
  • HINDIGURU DELHI BRANCH

    E-mail : hindiguru@gmail.com

    Phone : +91 - 011- 6563 5674

    Phone : +91 - 011- 2668 1314

    Phone : +91 - 09810 1076 74


    HINDIGURU GURGAON BRANCH

    E-mail : gurgaon.hindiguru@gmail.com

    Phone : +91 - 0124- 2575620

    Phone : +91 09416 4476 34

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>